Een nieuw Elevated Leadership Mastery programma: Transformeer Uw Leiderschap

De kern van succesvolle bedrijven wordt niet alleen gevormd door bekwame, maar vooral door voortdurend evoluerende leiders. Het stimuleren van deze groei creëert een sterke basis voor elke organisatie. In de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag is het niet alleen voordelig om te focussen op leiderschap en competentieontwikkeling; het is essentieel voor blijvend succes. Maar hoe zorg je dat dat succes zo succesvol mogelijk is? Daar zijn Alec Pearson en ik (Ellen Putz) de afgelopen tijd enorm druk mee bezig geweest. De uitkomst? Een gloednieuwe trainingsprogramma van 12 maanden gericht op  leiderschap en competentieontwikkeling. 

De rol van het Elevated Leadership Mastery Programma

Ons Elevated Leadership Mastery Program erkent de vitale rol van persoonlijke en professionele ontwikkeling in uw carrière of bedrijf. Dit programma is ontworpen om impactvolle en gekoesterde leiderschapskwaliteiten te bevorderen en is uw toegangspoort tot een transformatieve en authentieke leiderschapsreis.

“Er is bijna geen limiet aan het potentieel van een organisatie die goede mensen rekruteert, opvoedt tot leiders en ze voortdurend ontwikkelt.” – John C. Maxwell

De training is ontworpen voor zowel doorgewinterde als opkomende leiders en biedt net wat extra diepgang dan wat u tot nu toe gewend bent. Met 15 hoofdstukken, gericht op de ontwikkeling van de moderne werkplek, leert u over zelfbewustzijn, authenticiteit, effectieve communicatie, empowerment en meer. Ook krijgt u handvatten en tools voor het verbeteren van uw opzettelijke besluitvorming, assertief teammanagement en invloedrijke onderhandelingen. U leest het al; niet alleen uw organisatie, maar ook uw persoonlijke ontwikkeling groeit hierdoor.

Altijd toegang tot het lesmateriaal 

Onder onze begeleiding volgt u deze 12 maanden durende training. We gaan aan de slag met theorie en praktijkoefeningen waardoor u de nieuw geleerde stof nog beter onder de knie krijgt en ook daadwerkelijk kan ervaren wat het doet. Om uiteindelijk na 12 maanden de training met 25 CPD-punten te kunnen afsluiten worden uw prestaties online bijgehouden. Ook krijgt u in datzelfde online portaal toegang tot online lesmateriaal. Ideaal als u thuis of op een willekeurig moment nog eens wilt inzien wat u leert. Een ander groot voordeel van ons programma is dat wij u 12 maanden kunnen begeleiden. Hierdoor worden doelen eenvoudiger behaald en zijn de resultaten hoger ten opzichte van een korte intensieve training. Bij dat soort trainingen is het zelfs zo dat van alle stof slechts 5% blijft hangen. Zonde toch?

Resultaten meten dankzij The Curve

De uitdaging bij een leiderschapstraining die door een sponsor (meestal werkgever) wordt betaald, is dat men return on investment niet kan meten. Iets waar wij ook tijdens de ontwikkeling tegenaan liepen. Daarom hebben wij naar een oplossing gezocht om onze cursisten (en de sponsoren) extra inzichten te geven. Door het inzetten van de geniale tool The Curve, is het mogelijk geworden om de inzet en progressie inzichtelijk te maken. Dit motiveert de cursist niet alleen, maar geeft ons als coach ook inzichten. In onze ogen een prachtig systeem om de resultaten naar een hoger niveau te tillen.

Uw weg naar leiderschap succes begint hier. Neem contact met ons op om uw reis te beginnen!