Levenservaring, gecombineerd met kennis en kunde uit en in het zakenleven, vulde ik aan met o.a. de opleiding LMI (Leadership Management International, Certified Gallup Clifton Strenghts Coach en IPEC energy leadership coach CPC.

Een perfecte basis voor begrip, inlevingsvermogen en je kunnen verplaatsen in je coachee. Ik doe dit nu sinds 2013. Toen startte ik mijn eigen bureau voor coaching en assessments en doe dat nog steeds met heel veel plezier.

Waarom Ellen?

Ik ben niet zo van ‘zachte heelmeesters…...’ Toch gaan de reacties op de coachingstrajecten voornamelijk over mijn enthousiasme, professionaliteit en ‘out of the box’ aanpak. Wie gewend is dagelijks om te gaan met toppers uit het (inter)nationale bedrijfsleven weet wat er speelt aan de top, weet waar de voetangels en klemmen zitten en wanneer valkuilen als grimmige spelbrekers op de loer liggen. Zo iemand ben ik. Gepokt en gemazeld in het ondernemerschap. Coach van bekende namen bij bekende bedrijven in binnen- en buitenland.

Ontdek jezelf opnieuw


Ik overzie de koppeling van zwaarte en functie in carrières, zie kansen die er voor jou liggen en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Ik weet als geen ander dat er momenten in je leven komen die vragen om een vertrouwenspersoon. Iemand die tijdelijk met je meeloopt, meeholt of pas op de plaats maakt bij belangrijke keuzes. Jou helpt bij het ontdekken van nieuwe verbanden en je blik scherper maakt.

Confronterend & uitdagend


Samen halen we het beste uit jouw talenten, formuleren we kristalheldere doelen en werken daar gericht naartoe. Dat is geen sinecure. Het is soms confronterend en uitdagend, soms ook complimenterend. De focus ligt immers niet op het probleem, maar op de oplossing. Durf je het aan?

Resultaat telt


Wanneer je met mij in zee gaat verwacht ik van jou dat je er volledig voor gaat . Ik weet donders goed waar ik het over heb, stel mijzelf kwetsbaar op zodat jij weet dat ik ook een mens van vlees en bloed ben. Dat is voor mij als jouw vertrouwenspersoon een absolute vereiste. Door samen een veilige situatie te creëren kun jij je ook kwetsbaar opstellen. Het zorgt uiteindelijke voor het beste resultaat.

Courage de vivre


Ik schroom niet je te confronteren. Dat zit in mijn aard. Ik ervaar in onze gesprekken niet alleen mijn eigen emoties, maar ook die van jou. Ik ben geen dertien in een dozijncoach, geen standaardcoach of zelfhulpgoeroe. Ik ben wel die coach die net dat ene stapje verder gaat, tot de kern gaat. Alleen dan ben je verzekerd dat je het maximaal haalbare uit jezelf haalt. Aanvaard niet alleen wat het leven je biedt en brengt, bepaal ook zelf je eigen koers en maak die reis!