Ellen Pütz coaching

Voor wie?

Directeuren en directieleden van (middel)grote bedrijven, leden van managementteams en talentvolle jongeren op weg naar een succesvolle carrière. Voor elk heb ik op maat toegespitste trainingen, zowel één op één als in groepsverband.


COACHING

Persoonlijke Leiderschapstraining


Zit jij de top van een onderneming? Ben je als CEO of ander C-level actief, dan heb je vaak geen echte vertrouwenspersoon tot je beschikking. Iemand die onbevooroordeeld met je spiegelt. Iemand die je volledig vertrouwt en met jou op avontuur gaat uit om te vinden waar je staat. Om te ontdekken wat je nu echt belangrijk vindt, zowel in je privéleven als je in carrière. Als coach ga ik met jou op pad. Help ik je oprecht en intens om met creatieve technieken en in een veilige omgeving buiten je bestaande denkkaders te treden. Een ultieme uitdaging voor mensen die uit hun comfortzone willen komen op zoek naar een betere….

COACHING

Teamcoaching


Is je team van goeden wille, maar preken ze nogal eens voor eigenparochie? Is het team homogeen genoeg of maken verschillende werkwijzen of verschillen van inzicht samenwerken lastig? Zijn teamleden niet bereid uit hun persoonlijke ‘bubbel’ te komen en is er geen onderlinge klik? Hoe je het ook went of keert, het gaat gewoon niet zoals je had verwacht en vindt dat het anders moet. Beter en vooral doelgerichter. Bij mij komen individuele leden van het team ruimschoots aan bod zonder de samenwerking van het team uit het oog te verliezen. Het leidt tot begrip voor elkaar, bereidheid naar elkaar te luisteren en de weg naar het einddoel beter te begrijpen. Mijn onorthodoxe methoden zijn niet alleen doeltreffend maar ook uiterst verhelderend.

COACHING

Talent coaching


Je hebt het vaak gehoord: je hebt talent, doe er wat mee. Een ruwe diamant als jij die nog wel enig polijstwerk nodig heeft om tot volle glorie te komen, heeft oneindig veel mogelijkheden. Laat mij je helpen die talenten te onderzoeken en te ontwikkelen zodat je kunt gaan doen waar je goed in bent. Datgene wat jou energie, plezier en voldoening geeft. Als ik jou coach, kijk je positiever naar jezelf, kom je zelfbewuster in het leven te staan zonder de balans tussen carrière en privé te verwaarlozen. Heb jij talent genoeg je mogelijkheden met mij in kaart te brengen?

"Ik weet goed wat er speelt in de zakelijke markt en daarmee onderscheid ik mij."


Ellen Pütz