Assessments

Het aannemen van een nieuwe medewerker op management en/of directieniveau, kan uw bedrijf ruïneren of laten excelleren. Een sollicitatiegesprek zegt immers lang niet alles over alle competenties van een kandidaat. Een gedegen test, objectief en helder, kan extra helpen bij het toetsen van geschiktheid. Met mijn assessment sluit ik een verkeerde keuze niet uit, wel vergroot ik de kans aanzienlijk op een juiste keuze. Ik zorg dat talenten van professionals goed uit de verf komen waardoor u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


ASSESSMENTS

Inzicht in kandidaten


Het testen van kandidaten is bij mij in vertrouwde handen. Ik heb jarenlange ervaring. Niet alleen met het afnemen van assessments, ook als coach van talentvolle ondernemers in bekende, toonaangevende bedrijven. Ook als zelfstandig ondernemer in diverse branches ken ik het klappen van de zweep en weet ik wat er speelt.

Mijn assessments geven niet alleen helderheid over karaktereigenschappen, denkwijzen, leerstijlen en leiderschapsstijlen van de kandidaat. U krijgt ook inzicht in de communicatiestijl, sociale vaardigheden en kernkwaliteiten. Laat mij u helpen de juiste medewerker te selecteren om het succes van uw bedrijf naar een hoger plan te trekken. Dat is wat ik voor u wil betekenen.

"Ik weet goed wat er speelt in de zakelijke markt en daarmee onderscheid ik mij."


Ellen Pütz